Gond nélküli eszközök

Otthonra  és kisebb irodákba

Synology router

Az otthoni funkciók ellátásához leginkább  a Synology routereit ajánljuk. Ezek nagy megbízhatóak, megfelelő beállítások mellett gyakorlatilag észrevehetetlenül teszik a dolgukat. Távfelügyelettel ellenőrizhetőek, Android és iPhone készülékekről saját applikációkkal vezérelhetőek, a gyermekek internet használata nyomon követhető és kontrollálható.

Vállalkozásoknak

Több helyiséges irodába, vagy nagyobb számú eszköz kiszolgálására A Ubiquity eszközeit építjük be. Tökéletesen tervezhető és méretezhető hálózatot tudunk megvalósítani, nagyon barátságos árakon, kiemelkedő biztonsági szinten. Többféle sebességű és terhelhetőségű hozzáférési pont (AP), egyszerű vagy tartatlom, illetve vírusszűrésre is alkalmas tűzfalas hálózatok alakíthatók ki. Vendégek számára ugyanazon eszközökön biztonságosan elszeparált vendéghálózatot tudunk kialakítani.

Szállodák, panziók számára

Szállodák, vendéglátóhelyek számára, kódos, vagy akár percalapú internet-hozzáférés is megoldható, kódok kiadásával, vagy jelaszavak cseréjével. Egyszerűen és átláthatóan felügyelhető. Távoli felügyelet is kialakítható. Pár szobától a több száz szobás rendszerig, bármilyen méretben tervezhető.