Gond nélküli szolgáltatásaink

Új hálózat felmérése, igény szerint kiépítése cégeknek

Felmérjük irodáját, szálláshelyét, intézményét és kidolgozott, korrekten beárazott ajánlatot adunk a gond nélküli wifi hálózat kiépítésére. Ezt a tervet bármilyen szakmailag hozzáértő személy vagy cég kivitelezheti.

Amennyiben velünk építteti ki az általunk megtervezett rendszert, a felmérés és a terv elkészítése ingyenes, a kiépítésre pedig nagyon kedvező árajánlatot adunk.

Amennyiben velünk építteti ki az általunk megtervezett rendszert, a felmérés és a terv elkészítése ingyenes, a kiépítésre pedig nagyon kedvező árajánlatot adunk.

Új hálózat kiépítése otthonában

Az Ön otthonában felmérjük a megoldandó feladatot és javaslatot teszünk az eszközökre és az eszközök elhelyezésére. Ezeket egy dokumentumban összefoglalva átadjuk Önnek. 

Ha kéri, természetesen leszállítjuk, telepítjük és beállítjuk az ajánlott rendszert, ebben az esetben a felmérés díját elengedjük. Ha pedig saját maga szeretné megoldani, az átadott dokumentum alapján erre lehetősége van.

Meglévő hálózat felmérése, ellenőrzése, biztonsági szintjének meghatározása

Meglévő rendszerét felmérjük, biztonsági szintjét meghatározzuk, ha szükséges, javaslatot készítünk a problémák megoldására. 

Az általunk átadott dokumentum alapján a hibákat a szerződött informatikai vállalkozójával meg tudja oldani.
Amennyiben a feltárt problémákat mi javítjuk, a felmérés díját elengedjük.

Otthoni hálózat beállítása, bővítése, biztonságának ellenőrzése

Megvizsgáljuk az otthoni hálózatát, javaslatot teszünk a biztonság növelésére, a használat szerinti célok elérésére. Ahogy Ön szeretné.
Megoldjuk a gyermekek internetezési szabályzását, a nem kívánt oldalak szűrését, tevékenységük naplózását, összesítését. 🙂